YITAO

SINCE 2004

Air Suspension Parts Produsen

Yitao minangka perusahaan sing khusus produksi produksi lan layanan suspensi udara.

STATEMENT MISI

POPULARIZING AIR SPRING CREATING LIFE KANGGO

mentas

BALITA

  • Menang pencegahan lan kontrol wabah COVID-19

    Ing tanggal 2 Februari, Guangzhou Yitao Qianchao Vibration Control Technology Co, Ltd lan anak perusahaan milik penuh Guangdong Yiconton Airspring Co, Ltd. masing-masing nyumbang CNY 100.000 kanggo ndhukung perang nglawan koronavirus novel. Nalika nggawe dhuwit kanthi aktif, perusahaan uga nggawe upaya kanggo nyegah ...

  • Kabar apik! Guangdong Yiconton Airspring Co, Ltd sukses entuk sertifikasi Pusat Teknologi Teknologi Guangdong ing taun 2019

    Anyar, Departemen Ilmu lan Teknologi Provinsi Guangdong ngumumake dhaptar Pusat Teknik Teknik lan Teknologi Guangdong ing taun 2019. Guangdong Yiconton Airspring Co, Ltd. anak perusahaan milik penuh Guangzhou Yitao Qianchao Vibration Control Technology Co, Ltd, sukses

  • Presiden Yitao Pang Xuedong ujar manawa perusahaan kasebut menehi perhatian gedhe ing COVID-19.

    Bubar, kanggo nglawan COVID-19, Guangzhou Yitao Qianchao Vibration Control Technology Co, Ltd. ngumumake anak perusahaan milik penuh Guangdong Yiconton Airspring Co, Ltd. bakal nyumbang liyane 100.000 yuan, dene perusahaan loro iki nyumbang 100.000 yuan saben sadurunge.Sampene adoh Yitao wis nyumbang 300 ...

  • Guangdong Yiconton Airspring Co, Ltd.,

    Guangdong Yiconton Airspring Co, Ltd., (Wiwit saiki diarani "Perusahaan") sawijining anak perusahaan milik penuh Guangzhou Yitao Qianchao Vibration Control Technology Co, Ltd, sing wis menang penghargaan industri manufaktur ing klompok perusahaan wutah. ing Inovasi lan Entre 8th China ...

  • Ngrameke merek "semangat" merek kita dirating minangka merek terkenal Guangdong ing produk spring air otomotif.

    Miturut syarat standar "Pandhuan Produk Brand sing misuwur ing Provinsi Guanggong", "sregep" produk sing kalebu salah sawijining Guangzhou Yitao Qianchao Vibration Control Technology Co, Ltd, dianugerahi "produk merek terkenal Provinsi Guangdong" dening Guan ...