YITAO

SINCE 2004

Pengganti Bagian Air Produsén

Yitao mangrupikeun perusahaan anu khusus khusus kana produksi suspénsi hawa sareng jasa.

PERHATOSAN MISI

POPULARIZING AIR SPRING CIKRAK NYAWA KOMPUTUS

anyar

BALONG

  • Meunang pencegahan sareng pangendahan wabah COVID-19

    Dina tanggal 2 Pebruari, Guangzhou Yitao Qianchao Vibration Control Technology Co., Ltd sareng cabangna milik penuh Guangdong Yiconton Airspring Co., Ltd. masing-masing nyumbang CNY 100.000 pikeun ngadukung tarung ngalawan coronavirus. Nalika aktip nyumbangkeun artos, perusahaan ogé nyobian usaha pikeun nyegah ...

  • Warta anu saé! Guangdong Yiconton Airspring Co, Ltd. suksés nampi sertifikasi Pusat Teknologi Téknik Guangdong di 2019

    Anyar, Departemén Élmu jeung Téknologi Provinsi Guangdong ngumumkeun daptar Pusat Panaliti Téknik jeung Guangdong di 2019. Guangdong Yiconton Airspring Co, Ltd. anak perusahaan milik penuh Guangzhou Yitao Qianchao Vibration Control Technology Co., Ltd, suksesi ...

  • Présidén Yitao Pang Xuedong ngungkabkeun perusahaan nengetan luhur sareng COVID-19.

    Anyar-anyar ieu, pikeun ngalawan COVID-19, Guangzhou Yitao Qianchao Vibration Control Technology Co, Ltd. ngumumkeun anak perusahaan milik penuh Guangdong Yiconton Airspring Co, Ltd. bakal nyumbang 100.000 yuan sanés, sedengkeun dua perusahaan ieu parantos nyumbang 100.000 yuan masing-masing sateuacan.So jauh Yitao parantos nyumbang 300 ...

  • Guangdong Yiconton Airspring Co, Ltd.,

    Guangdong Yiconton Airspring Co, Ltd., (Satuluyna disebut "Perusahaan") anak syarikat milik penuh Guangzhou Yitao Qianchao Vibration Control Technology Co, Ltd, anu parantos menang panghargaan industri manufaktur unggul dina gugus perusahaan. dina 8 Inovasi Cina sareng Entre ...

  • Ngagungkeun usum panas perusahaan urang "rajin" merek dirawat salaku merek terkenal Guangdong dina produk spring air otomotif.

    Dumasar syarat standar "Pedoman Produk Terkenal Guanggong Provinsi Guanggong", "tanaga" produk anu salah sahiji Guangzhou Yitao Qianchao Vibration Control Technology Co., Ltd., dileler "produk merek kondang propinsi Guangdong" ku Guan ...