ЈИТАО

ОД 2004 година

Производител на делови за суспензија на воздухот

Yitao е компанија која специјализира во производство и услуги на делови за воздушно потпирање.

Изјава за мисија

ПОПУЛАРИЗИРА AЕ НА ПОВТОРНИОТ ПОВЕЕ КРЕИРАINGЕ СООДВЕТНО ИВОТ

неодамна

ВЕСТИ

 • Победа во превенцијата и контролата на епидемијата COVID-19

  На 2-ри февруари, Гуангжу Yitao Qianchao контрола на вибрации технологија копродукции, ООД и нејзината целосна сопственост подружница Гуангдонг Yiconton Airspring копродукции, Ltd секој донираше 100.000 CNY за поддршка на борбата против романот коронавирус. Додека активно донира пари, компанијата исто така вложува напори да спречи ...

 • Добри вести! Гуангдонг Јиконтон Аирспренг копродукции, ООД Forgot Password? успешно се стекна со сертификација на Центарот за инженерска технологија Гуангдонг во 2019 година

  Неодамна, Министерството за наука и технологија на провинцијата Гуангдонг го објави списокот на центри за инженерство и технологија за истражување во Гуангдонг во 2019 година. Гуангдонг Јиконтон Аиршпинг копродукции, Ltd целосно подружница на Гуангжу Yitao Qianchao контрола на вибрации технологија копродукции, Ltd, успешно ...

 • Претседателот на Јитао, Панг Ксуедонг, вели дека компанијата посветува големо внимание на COVID-19.

  Неодамна, со цел да се бори против КОВИД-19, Гуангжу Yitao Qianchao вибрации за контрола на технологија технологија копродукции, Ltd ја објави својата 'подружница целосно сопственост Гуангдонг Јиконтон Аирспринг копродукции, ООД ќе донира уште 100 000 јуани, додека оваа две компании предходно донирале по 100 000 јуани. Досега Јитао донираше 300 ...

 • Гуангдонг Јиконтон Аирспренг копродукции, ООД,

  Гуангдонг Yiconton Airspring копродукции, Ltd., (Во натамошниот текст "Компанија") целосно подружница на Гуангжу Yitao Qianchao вибрации за контрола на технологија технологија копродукции, Ltd, која ја освои супериорната награда за производство на индустријата во групата за развојни претпријатија во 8-та Кина иновации и Entre ...

 • Топло слави нашата компанија "моќ" бренд беа оценети како познат бренд Гуангдонг во автомобилски пролетни производи за воздух.

  Според стандардните барања на „Упатството на прочуените производи од провинцијата Гуанггонг“, „енергичноста“ на производите што е еден од Гуангжу Yitao Qianchao вибрации за контрола на технологија копродукции, Ltd марка, беа наградени со „познат бренд производи на провинцијата Гуангдонг“ од Гуан ...