溢滔钱潮2017.13

pjesë të pezullimit të ajritprodhuesi

Gjatë 20 viteve të fundit yitao është zhvilluar në një projektues dhe prodhues kryesor ndërkombëtar të produkteve të sustave me ajër dhe pezullimit me ajër.yitao filloi në një punishte të vogël gome, ka hapur rrugën për të qenë një markë prestigjioze duke u përhapur në 6 kontinente sot.Gjatë kësaj eksperience 20 vjeçare, ne jemi fokusuar vetëm në punën tonë në të cilën jemi specializuar në prodhimin dhe shërbimet e burimeve ajrore.

Lexo më shumë
 • rreth
 • rreth
 • rreth
 • rreth

produktetPrezantimi

certifikatëkualifikim

 • të funditLajme

  https://www.youtube.com/embed/wLReJ2NGPPU
  video

  Lajme

  Pranë përfundimit!Projekti i Fazës II YICONTON hyn në fazën përfundimtare

  Lajm i mirë së fundmi nga projekti YICONTON Faza II, pasi struktura kryesore ka kaluar inspektimin dhe projekti po hyn në fazën përfundimtare, së shpejti për t'u përfunduar.Duke ecur në kantierin e fazës II të YICONTON, punëtorët po nxitojnë për të përfunduar ndërtimin, duke forcuar dyshemetë e fabrikës,...
  raed më shumë >

  Kompania YICONTON shpërblen bursa për fëmijët e punonjësve të pranuar në universitet

  Kujdesuni për arsimin, fuqizoni ëndrrat.Pasditen e 3 gushtit 2023, ceremonia e ndarjes së bursave Yitao u mbajt në sallën e konferencave të kompanisë.CEO i kompanisë Li Ming, Zëvendës Presidenti Ekzekutiv Qu Yuheng, përfituesit e bursave dhe prindërit e tyre morën pjesë në ceremoni.Në ceremoninë e ndarjes së çmimeve...
  raed më shumë >
  溢滔钱潮2017.13

  pjesë të pezullimit të ajritprodhuesi

  Gjatë 20 viteve të fundit yitao është zhvilluar në një projektues dhe prodhues kryesor ndërkombëtar të produkteve të sustave me ajër dhe pezullimit me ajër.yitao filloi në një punishte të vogël gome, ka hapur rrugën për të qenë një markë prestigjioze duke u përhapur në 6 kontinente sot.Gjatë kësaj eksperience 20 vjeçare, ne jemi fokusuar vetëm në punën tonë në të cilën jemi specializuar në prodhimin dhe shërbimet e burimeve ajrore.

  Lexo më shumë
  • rreth
  • rreth
  • rreth
  • rreth

  produktetPrezantimi

  certifikatëkualifikim

 • të funditLajme

  https://www.youtube.com/embed/wLReJ2NGPPU
  video

  Lajme

  Pranë përfundimit!Projekti i Fazës II YICONTON hyn në fazën përfundimtare

  Lajm i mirë së fundmi nga projekti YICONTON Faza II, pasi struktura kryesore ka kaluar inspektimin dhe projekti po hyn në fazën përfundimtare, së shpejti për t'u përfunduar.Duke ecur në kantierin e fazës II të YICONTON, punëtorët po nxitojnë për të përfunduar ndërtimin, duke forcuar dyshemetë e fabrikës,...
  raed më shumë >

  Kompania YICONTON shpërblen bursa për fëmijët e punonjësve të pranuar në universitet

  Kujdesuni për arsimin, fuqizoni ëndrrat.Pasditen e 3 gushtit 2023, ceremonia e ndarjes së bursave Yitao u mbajt në sallën e konferencave të kompanisë.CEO i kompanisë Li Ming, Zëvendës Presidenti Ekzekutiv Qu Yuheng, përfituesit e bursave dhe prindërit e tyre morën pjesë në ceremoni.Në ceremoninë e ndarjes së çmimeve...
  raed më shumë >